Budak Nakal

Quotes of The Day

more Quotes

Friday, 23 March 2012

YAY !

hye guyss : ) korang sihat ? hehe .. So . ummmm .. tentang penilain 1 bulan mac , Ain dapat 5A !! yay .. tapi target sebenar 4A1B je .. waaa, Ain dapat no. 1 lagi tuuuuu .. wihihihi . pastu , pada hari khamis minggu depan lak , (29-3-2012) Cikgu sains cakap pada hari tu , kite orang akan membuat jeruk !! mwehehehe .. emmm , korang rasa kan ,,,, buah apa yg terbaik untuk membuat jeruk ehhhh ? huuuuu .. tapi kan , Ain rasa rindu sesangat dgn org tuu .. seminggu tak jumpe die tauuuu .. :p Ain pun dh lame tak buka blog ni disebabkan takde masa nak buat entry baru .. well , hipers setiap hari , kerja rmh melambak , and macam2 lagi masalah lain .. mungkin Ain akan re-novate blog ni untuk tahun 2012 !! yeyyyy ! hihi .. tapi , Ain takda software GIMP2 .. kalau ade , senangla nak transparentkan gambar , tulisan ... hmpphh .. okay , pada 30-3-2012 , Ain akan pergi ke KL pulak ( amboii Ain , tahun ni kan UPSR , sempat gak nak melancong sana sini ?) heheehe .. ape nak buat , tiket sudah dibeli kannn ? kann ?kannn ? muahhh .. eh , korang.. cmne nak buat background kat facebook eh ? Ain nak mencantikkan facebook to siket .. bosan tengok warna biru je .. perghhhh ..  so , kat sini  Ain nak share siket gambar troll lawak !!!
paham2 je la .. wekk

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...