Budak Nakal

Quotes of The Day

more Quotes

Sunday, 1 July 2012

Tak lama lagi !!



ekhemm .. lama dh Ain tak post new entry kan ? huhu .. biaselah kan , Ain ni kan seorang pelajar yg nak menduduki UPSR tahun ni .. hahaha .. Ain busy sesangad !! huahh .. Ain belum bersedia lagi ni ! HOMAIGODD .. walaupun pihak sekolah dh buat macam2 program .. herhhh k lah .. sampai sini je .. Ain kat sekolah ni .. hekhek .. budak nakal ! :p

Monday, 18 June 2012

Program Rakan Sebaya ;)




ALHAMDULILLAH ! dapat jugak Ain nak buat entry baru ni , 

rindu tak ? kalau rindu cakap la rindu .. hehep :p okay , berkenaan dengan tajuk di atas , program ni akan dijalankan pada minggu depan bak kata guru besar a.k.a bapak Ain sendiri .. HAHAHA .. wah2 .. tak sabar la .. Bapak Ain cakap  , Ain terpilih untuk menolong kawan2 yg lain dalam BAHASA INGGERIS .. hehe .. Jom lihat senarainye !


BAHASA INGGERIS :-

1. Wan Nur Ain ( Ain la nii )
2.Brittany
3.Felissia
4. Carrenly
5. Samuel



Math :-
 1.Nurfazlina
2. Zainuddin
3. Farhan
4. Rizal 
5. Nur Nadzirah


Penulisan :

1.An'nissa
2.Dyg Nur Athirah
3. Farah Haziqah 

Pemahaman :

1. Dyg Nur Amira
2. Dyg Nur Azierah
3. Chrishaninie
4. ? 
5. ?

Sains :
 
1. ?
2. ?
3. ?
4. ?
5. ? 


*Yang tanda soal tu tak tau sape .. hehe#


okay ? setakat tu je yer . nak buat homework .. Budak rajin konon ! wiwiwi

Thursday, 31 May 2012

I'm Back !





heyooo ! wassup ?! hehe .. merepek je .. Sooooooo , sekarang ni Ain di rumah nenek ni ( kat kampung la derr ) best giler main 'ragbi' tadi .. haha.. pastu main bola and pastu makan2 .. hahaahahhahah .. mencarut je keje ! okey , Sebentar tadi kan , Ain dan sepupu Ain tgh main game LEFT 4 DEAD .. seram gilerrrrr .. hehe .. Game tu sanagt mencabar....................................................................................... and menakutkan .. WAAHAHAHAHAHA .. Lepas ni pulak , Ain nak rilex dulu sambil tengok TV .. Pagi esok , Ain nak main 'ragbi' lagi ! wahahaahah .. okey , setakat ni je yerr ? BAI BAI !

Ain tinggalkan korang semua dengan Mister Pusheen yg cute sesangat !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...