Budak Nakal

Quotes of The Day

more Quotes

Thursday, 8 March 2012

I can shop Till I drop !

SAlam semua ! korang sehat takk ? hehe .. 

so , sekarang ni Ain dh free untuk berblogging and segala yg berkaitan dgn internet :D .. 
Pada hari ni , (8/3/2012) err .. Ain melancong ke Pulau Pinang !!!! STRESS kalau kat rumah jerr .. Ain pgi Pulau Pinang pun sebab anak buah Ain nak balik .. ikot Mama dia .. hiihi .. Flight Ain pgi tdi pukul 9:30 pagi sampai 11:25 pagi .. lame tuuu .. bila sampai kat airport Penang kan , tibe2 je Ain rasa HOT !!  hahah .. tak malu tol . perasan je budak neyhhh .. :p wewkwekwkekwkekwke ..
Pastu terus makan tengahari and singgah USM jap ( tempatt kakak Ain belajar ) Then , Ain and family check in kat Hotel Berjaya ,, wahhh  .. lame dh tak duduk lam hotel !! wiiiiiiii .. :D then , pukul 4 mcm tu , kami pgi shopping !! beli buku and makanan untuk dalam hotel jerr .. esok barulah kami akan shopping puas2 ! We can shop till we drop in New York  Penang ! huhuh .. esok plan nak pgi Bukit Bendera Gurney  and Gurney <3 <3 wihihihi .. seronoknyaa .. harapla esok tak panas sangat kan ? hmmm ! so , sampai sini jela Ain nak berkongso crita dengan korang ! semoga berjumpa lagi .. don't forget to follow !! BABAII !! 

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...