Budak Nakal

Quotes of The Day

more Quotes

Sunday, 25 March 2012

*Marah . Sedih . Kecewa *

haii .. korang pe khabar .. hari ni Ain takde mood :< Sbb , org yg Ain suka tu dh ade girlfriend baruu .. huuu .. takpela .. Satu yg pergi , seribu menanti .. kehkehkeh .. PERASAN ! Perasaan Ain marah sbb , takkan la die tak perasan yg Ain suke kat die kan ?! herhh .. Lelaki memang takleh diharap ! Perasaan sedih pun ada gak , sbb dielah cinta pertama .. :') and kecewa .. hmmm .. So , tinggalkan kisah lama tu and ............................. Macam mane la Ain nak tinggalkan die ? Siang and malam dok pikir budak tu je ! haishhh .. 
 
takpe2 .. abaikan luahan hati Ain tu yeee ? kihkih .. Hari ni Ain nak crita pasal mcm mane nak buat background ( bagi yg ada account google je laa .. ) GOOGLE cantik mcm ni :
klik gambar untuk besarkan !



Yay !! Background tu gambar GIRLS GENERATION ! kiut kan die orang ? hehe . 


First step :
korang log in dulu account google korang .. 
pastu bukak Google.com 
Second step :
Lepas bukak Google.com ,
lihat dekat option bawah sekali .. di situ die ada kata 'Change background Image' 
tekan benda tuh and die ada kluar option untuk korang pilih gambar .. 
Third step :
Korang isikan gambar yg korang suka kat kotak putih atas tu .. *pilih3* and tekan save ! SIAP SUDAAA ! hihihn.. 

#kbye ! ( pergi dgn rasa marah sedih and kecewa ) bwekk

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...