Budak Nakal

Quotes of The Day

more Quotes

Thursday, 8 December 2011

sedeh gile beb !



huhu .. korang perasan tak ? followers I jadi 16 je dri 80 .. Kak Lyssa ckp mungkin dieorg nak buat maintenance ,, huhu .. can somebody help me !! frust gile weyyy .. jhtnyeeeeeee .. pagi ni lihat blog and tengok follower tibe2 je jadi ciput .. berpuluh2 kali dh refresh , tpi sama jugak .. huuuuu .. OH GOOGLE ! ape yg terjadi neeeee ? serius I ckp , mmg frust gileeeeeee .. blog org lain pun sama jugak .. cube cek2 blog korang tu .. kalau followers jadi ciput , nasib koranglah tu .. sesetengah blog pun jdi cmni jugak . ada yg tak , ada yg jadi ciput jeee .. huuuuuuuu .. kalo korang mengalami bende yg sama , comment2 lah yeee .. huuuu sedihgileeeeeeeeeee

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...