Budak Nakal

Quotes of The Day

more Quotes

Tuesday, 29 May 2012

AKU dan DIA


halu2 ! nak kupi ke milu ? hehe .. so , this is a love story entry .. enjoy k ?




Aku dh ada feeling kat kau since darjah lima lagi .. Tapi kau tak perasan .. takpe .. Aku terus cuba dan cuba .. dan ianya nyata tidak berhasil ... bulan demi bulan , aku dengar kau dh ada girlfriend .. hati ku patah .. aku putus harapan .. Tahun 2012 menjelma ......... kau dh clash dgn girlfriend kau . hati ku kembali berbunga2 .. hari demi hari , bulan demi bulan , aku semakin mendekati kau .. kau langsung tak kisah .. Tapii , bila aku bertugas kat kelas kau , kawan aku cakap , kau suke sangat pandang secara rahsia kat aku .. aku pun sedar tentang benda tu .. baru2 ni , waktu sekolah kite ada buat sembahyang hajat , kau bukak la suara pontianak kat telefon kwn kau tu .. bila aku cabut lari kat tempat lain , kau sorang je yg ekot aku .. bila time aku pulang , muka kau berubah jadi muram dan kau terus memerhatikan aku bila aku dh masuk dlm kereta .. BFF aku cakap , kau suka kat aku .. kalau benda tu benar , kenapa kau tak luahkan je ? bagi aku , kau tak mcm lelaki lain .. kau ada sedikit kelainannya .. 





THE END . sorry for long and sad entry ;) hehe .. 

1 comment:

Nasuha said...

comelnya katon ni..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...