Budak Nakal

Quotes of The Day

more Quotes

Saturday, 4 February 2012

Aku ditinggalkan seorang diri di ....................................................


bende nie berlaku pada 2009 .. wktu tu Ain , abah and mummy pgi KL .. setelah sampai di airport , terus pegi hotel ..

dlm pukul 5:00 mcm tu , kite org  nak pgi shopping !!

nak tahu kami shopping kat mane ? 





JENG3 .


SOGO & Midvalley ..


=,= elehh
haha




wktu tu nak naik eskalator .. time naik okey jee .. part nak turun tu ada problem sikett

Ain ni kan right - handed ( pakai tgn kanan je )

semua mende yg nak dibuat mesti pakai tgn kakan or kaki kanan .. ( kecuali basuh uk uuk )

so bila nak turun kan ,, mummy pun buat hal .. mummy ni memang tahu yg Ain nie right handed , dia suruh Ain pakai belah kiri pulakk ..

kedudukan nya mcm ni :

klik untuk besar




wktu mummy dh nak jalan , Ain tak berganjak pun dri situ sbb tak biasa pakai belah kiri .. sampai mummy dh nak sampai kat bwah pun masih tak berganjak jugak ..

ade la makcik ni tolong Ain turun eskalator tuu .. haha .. mummy ckp "time kacih"


huhu .. selamat jugak aku ! 


Alhamdulillah , sekarang ni dh biasa2 jugak pakai belah kiri !! PAPAI U OLLZ !

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...