Budak Nakal

Quotes of The Day

more Quotes

Friday, 27 January 2012

Yesterday's lessons !



err .. nak tahu pasal semalam tak ? hewhewhew .. meh sini !


Alkisah ~ :

Me , mummy nak bercadang nak buat Ic awal lah .. nnti takyah nak tunggu2 // hehe .. so , kakak hantar lah mummy and me kat jabatan pendaftaran .. pastu , naik tingkat 1 and pgi kat bilik pendaftaran ..


1 minit kemudian 


kini sudah tiba giliran kami pulak .. Kakak yg kerja kat situ minta IC mummy and sijil lahir saye ..

pastu , kakak tu tanye , 


"birthday memang 29 oktober eh ?"

pastu mummy jawab :

"ha'ah . ye "

* kakak tu tersengih2

"err , makcik .. kalau nak buat IC , mesti tunggu sampai birthday die .. cun umur 12 tahun"

mummy menanggung malu 

" hah ? iye ? hehe .. sorry ehh"

*tinggalkan kakak tu and terus pgi keluar >,<

kekeke 

pastu saye cakap :

" hah! mummy ni ! iskkk .. buat lelah je ain tunggu tadi .."

mummy cakap :

" bukan salah mummy .. salah abah kau tu haa -,- die cakap boleh buat IC bile bile je "

huh ! Abah2 .. terslah maklumat laaa pulak .. aiyoooo


by the way , cantik tak cursor pusheen tu ? kekekee .. tapi Ain belom puas hati lagi lah tgk cursor tu .. huuu =,=

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...