Budak Nakal

Quotes of The Day

more Quotes

Friday, 20 January 2012

YEA! Dapat owl necklace !!


klik untuk besar


wah3x .. comel tak ? hihi .. terpaksa mosaic kan gambar sebab masa tu tak pakai tudung :) (jagalah aurat anda)
bajet alim nya budak ni ! mane ade .. just peringatan sesama ISLAM okaeii baby ?


so , straight to the topic :)  heheh .. siap ambik gambar lagi ? comel tak burung HANTU tu .. hihih .. emm .. rantai ni I dapat daripada kakak I taww .. AWW .. GEDIKS =,=

Harga rantai tu ialah 16.80 .. so , pada wktu tu jugak , kat kedai tu .. die ade buat discount .. harga discount tu 13.00 hengget cun ! yipeeeee .. thanks to my kakak .. I called her ADEK .. er .. tak tau laa nape keluarga lain panggil die ADEK . huhu ..  

okeiypp .. nak cerita siket pasal ADEK ni ..

nama penuh : WAN NUR IZZATI
umur : 24
status : SINGLE MINGLE  ( sama macam aku ) well..
personaliti : kedekut ( hehe )
bertudung gitu :)

okay .. setakat tu je yerr .. jgn nak melebih pulokk sudohh laaa .. :P
Cik Ain jugok nk melabuhkan tirai pada entri ni !


by the way , Tahniah kepada KAK LYSSA sebab name die ade masuk dalam berita TV3 tadi .. hikhik .. jeless derrrrrrrr

2 comments:

rishah said...

Rantai burung hantu diharamkan lah :)

Wan Nurain said...

diharamkan ? kenape ? erkk

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...