Budak Nakal

Quotes of The Day

more Quotes

Friday, 2 December 2011

The Time go so fast



eh2 ,, betul ke penggunaan Bahasa Inggeris aku tuh ? haha .. hmmm .. masa mmg cpt berlalu kan ? huhu . esok dh hari sabtu .. hari sabtu saya hangout ngn Bff saya iaitu Mira .. huhu .. mest best esok .. huhu .. first time saya hangout dgn die .. kuihkuihkuih .. saya first jumpe die pada 4 Jan 2007 .. haha .. and kami first bercakap ialah pada waktu mata pelajaran Bahasa Inggeris .. ada kaitan ngn tajuklah .. huhu . dialog kami berdue .. masih ingat .. huhu

saya : woi , ape jawapan soalan ni ??
Mira : tak tau 
saya : tipu la kau ,, yg tu ape *trus rampas buku die * haha
Mira : wooiiiiii
saya : nah *bagi balik .
hahahhaha .. lebih kurang mcm tu la ^_^ hahha

kami tak pnah gaduh walau sekali pun .. heheh :D 

love you MIRA !!! xoxoxox

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...