Budak Nakal

Quotes of The Day

more Quotes

Friday, 16 December 2011

Sifu aku




Orang yg dimaksudkan sifu itu adalah : ♥Lyssa Faizureen♥ .  .

Korang tak kenal die ? isk3 .. teruk2.. 

jap ehh .. nak tunjuk muke die yg comel gile tu .. nah !





Budak Mata Biru 

haha ..comel an ? ^__________________________^

kakak aku mmg comel .. ( err .. kakak ? hhoo .. ) 

udah lerw tu .. 

( aku tengah gile ni ... ABAIKAN ) 

sot ! 

Kak LYSSA MEMANG CUMIL !!!!!!!

geramnye aku .. 

secomel2 aku ni kan ,comel lagi kak lyssa tuh ! AWW !

okei2 .

Umur kak Lyssa tahun ni 19 taon .. mude lagi .. haha

kepada kaum adam yg berminat dgn kak Lyssa , jgn happy sangat sebab ..

Die dah ade BOYFIE <3 OKEI ?

laaaa .. Jangan sedih .. don't cry boy !! haha

Kak Lyssa nih die menetap di Penang , Malaysia (ada loghat orang putih siket )  hoho

kat Blog die ada Tutorial , Tips and mcm2 lagi

dari die lah blog aku jadi secantik ini .. ( perasan =.=')

mwehehheh ..

Kan best kalau kak Lyssa bce entry ni kan ? huhu

Apa2 pun , entry di blog Kak Lyssa nih memang MELETOP !

KAU MEMANG DA-BOOM KAK LYSSA !!!!!!

HAHA .. 

okei dah2 . 

Setakat ni je lah entry ni ekk ! nak tau lagi pasal SIFU aku nih ? >> KLIK SINI !

ASSALAMMUALAIKUM !

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...