Budak Nakal

Quotes of The Day

more Quotes

Tuesday, 20 December 2011

Pening Kepala aku tengok word kau tuh







Haiii .. Kita berjumpa lagi di rancangannn ....................................................


Gadis Pink .. ( jadi pengacara jap ) hehe

so , Isu kali ni adalah tentang "word"

Word itu Perkataan .

Perkataan itu Word

itu Perkataan Word
haishh .. Sudah2 la kau merepek wahai CIK GADIS PINK !

haha 

Inilah Situasi nya :

Situasi 1 :
_________________________________________________________________________
4ku 83nc1 p3r3mpu4n y4n9 m3r4mp45 h4r74 83nd4 0r4n9 l41n .. c0n70hny4 i4l4h , b0yfi3 k173 .. 444rr999 .. 83NC1 !
_________________________________________________________________________
 

Situasi 2 :

_________________________________________________________________________
Awawk , urwmm .. Sayew Shukerw Awawk .. Awawk Shukerw Sayew Tawk ? Sudiw Tawk Awawk Jadiw Boyfiew Sayew ?
_________________________________________________________________________

Situasi 3 :
_________________________________________________________________________

 KuwKuw Kakiwku Pawnjang .. Macawm Manew Narwqx Buawt ewqx ? hurwm .. 
_________________________________________________________________________

Situasi 4 ( dalam Bahasa Sarawak , nnti saya translatekan balik .. okei ?)
_________________________________________________________________________
                                                                                  
Kamewrqx Sayawng Kitarqx !  Walauwpuwn Kitarqx x Sayawng Kamewrqx Giwkqx .. 
_________________________________________________________________________
 Translate :

Saya sayang awak ! Walaupun awak tak sayang saya lgi ..


ape pandangan korang ? Pening kan ? hmmm ~  Saya bukan nak kritik lah , kalau die org gune word mcm ni , memalukan Malaysia je :(

Umm ~ Bagi yang terasa tu , minta maaf lah ye .. Takde niat nak sakitkan hati awak : ) 


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...